Scheisse

toilet rollenIn Leipzig moeten de beveiligers sinds kort ook het toiletpapier extra goed bewaken. Dit om ervoor te zorgen dat bezoekers van het arbeidsbureau niet het toiletpapier uit de wc meenemen. Ik hoop dan wel dat ze het ongebruikte deel meenemen. Ik kan het beeld van de beveiliger die in de rugzak graait op zoek naar toiletpapier niet uit mijn hoofd krijgen…Scheisse…inderdaad…wel even de handen wassen na afloop.

Toch raar dat een arbeidsbureau een locatie wordt waar je blijkbaar proletarisch kunt winkelen. Ik dacht altijd dat je daar heen ging op zoek naar een baan.

Gelukkig is dat in Nederland nog steeds zo, wel zo overzichtelijk. Ik ga tenslotte ook niet naar het benzinestation voor een kratje bier. Wat op zich wel weer een leuke variant op tanken is, mits dit niet in grote hoeveelheden gebeurt. Dat moet dan straks ook weer veel geld gaan kosten.

In London is een groot billboard met Kate Moss omgevallen. Resultaat een aantal gewonden. Moet toch de ultieme natte droom van menig man zijn, Kate Moss die bovenop je valt.

Zo maar een paar artikelen uit de kranten van vandaag. Bij mij zorgen dergelijke artikelen altijd weer voor enige onrust. Toiletpapier halen bij het arbeidsbureau, waar kun je je in Leipzig dan inschrijven als werkzoekende? Kratje bier halen bij de benzinepomp, het is wachten tot de eerste slijter jerrycans met benzine gaat verkopen. De belastingdienst die je gegevens aan de verhuurder geeft, de banken die de gegevens aan de belastingdienst geven en ga zo maar door. Ik vind het allemaal behoorlijk verwarrend en heb de indruk dat ze maar wat doen. Zal wel iets te maken hebben met bestaansrecht of zo.

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × een =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.