De genezing van artritis

Pijn door artritis en fibromyalgie definitief verbannen

Tot nu toe wisten artsen niet wat de oorzaak van artritis en fibromyalgie was en dat maakteBoek: De genezing van artritis het praktisch onmogelijk om een geneeswijze te ontwikkelen. Maar recent medisch onderzoek heeft duidelijk aangetoond wat de oorzaak en het gevolg van artritis zijn.

Medicijnen helpen niet; ze zijn alleen maar in staat om de symptomen en de pijn te bestrijden. Er zijn natuurlijke therapieën, die echt werken en in staat zijn de ziekte te stoppen en het herstel van je gewrichten te bevorderen.

In dit boek lees je:

  • wat de verschillende vormen van reuma: artritis, reumatoïde artritis, jicht, de ziekte van Bechterew, artrose en fibromyalgie gemeen hebben
  • wat de oorzaak van deze ziekten is
  • wat het verband tussen je gebit en artritis is en waarom de oorzaak van gewrichtsontstekingen veelal in de mond ligt
  • wat je moet doen om je aangetaste gewrichten te herstellen
  • hoe je tegelijkertijd gewicht kunt kwijtraken
  • hoe mensen met de ziekte van Lyme hun genezing kunnen bevorderen
  • waarom je geen wortelkanaalbehandeling moet laten doen
  • suggesties voor mensen met een kunstgewricht of een andere geïmplanteerde prothese
  • en nog veel meer

Begin vandaag nog met het Artritis Strijdplan en ontdek wat je moet doen om je ziekte te stoppen en je gezondheid terug te krijgen.

Er zijn natuurlijke therapieën, die echt werken.  Tweet This!

Bruce Fife, CN, ND is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven. De meeste over kokosvet.

Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen. Hij was de eerste die het medisch onderzoek naar de gezondheidsvoordelen van kokosolie bij elkaar bracht en het op een begrijpelijke en leesbare manier aan het grote publiek aanbood. Daarom wordt hij als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de gezondheidsvoordelen van kokosolie beschouwd. Zodoende wordt er ook wel naar hem verwezen als de kokosnootgoeroe en noemen velen hem respectvol dokter Coconut.

De Genezing van artritis boekinformatie

Boek: De genezing van artritis240 pagina’s
ISBN: 9789079872862
Uitvoering: Hardcover
Prijs €22,50

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.