Mannen, luister ff!

Mannen, luister ff!

Afbeelding van Alexander Belyaev via Pixabay

Hoe zou je het vinden om aantrekkelijk te zijn voor elke vrouw? Ja jij, dik, dun, lang, kort, en van alles en nog wat. Jij kunt aantrekkelijk zijn voor elke vrouw, zolang je weet wat ze willen. En eigenlijk, mannen, weten we het wel. Waarom doen we het dan niet?

Ik kan niet voor iedereen spreken, maar ik weet wel dat ik in mijn puberteit ongelooflijk veel moeite had om de meisjes überhaupt aan te spreken (klein opdondertje en stotteren). Nu duurt de puberteit voor de gemiddelde jongen al wat langer dan voor meisjes. Daarnaast zijn meisjes emotioneel veel sneller rijper dan jongens – ben nog steeds erg benieuwd wanneer dat moment voor mij gaat aanbreken -, wat resulteert in hijgerige 15-jarigen die vol verlangen kijken naar hun leeftijdgenootjes die aan het daten zijn met 18 en 19-jarigen. Voor mij een gifbeker met nogal hardnekkig spul.

Daar komt nog bij dat de meisjes waar ik voor viel – en waarbij ik de moed had verzameld om dat kenbaar te maken – mij in het gunstigste geval als een ‘broer’ zagen. Resultaat was dat ik vooral met vrienden optrok, wat weer resulteerde in het moment dat mijn moeder mij vroeg of ik homofiel was. Niet dat het haar ook maar iets had uitgemaakt als het wel het geval was geweest.

Hoe komt het dan dat de ene man wel alle aandacht van de vrouwen krijg en de andere niet. Dat zit ‘m volgens mij in drie zaken. Drie kwaliteiten die essentieel zijn om voor vrouwen aantrekkelijk te zijn:

1. Zelfvertrouwen

Het maakt niet uit wat je beroep is of hoe je eruit ziet. Leer om een ruimte (kamer, bar) vol vertrouwen binnen te stappen. Wat je ook doet, bezit het. Wees de beste en geloof erin.

Vrouwen ruiken en voelen een gebrek aan zelfvertrouwen. Dat stoot hen af, zoals knoflook vampiers afstoot.

De valkuil – er is meestal een valkuil – is dat dit doorslaat in arrogantie. Daar waar zelfvertrouwen absoluut een afrodisiacum is, is arrogantie een gigantische afknapper.

Leer je eigen zelfvertrouwen te (her)kennen – vermijd dat je doet alsof, daar hebben de dames ook een radar voor – en onder de knie te krijgen.

2. Onafhankelijkheid

Hiermee bedoel ik niet financiële onafhankelijkheid – als je uitgaat met een vrouw heb je uiteraard geld nodig, maar dat spreekt vanzelf. Met onafhankelijkheid bedoel ik dat jij de volledige onafhankelijkheid ten opzichte van vrouwen ontwikkelt. Dat klinkt gek, ik weet het.

Het zou niet uit moeten maken of die mooie, aantrekkelijke, intelligente en stijlvolle vrouw het wel of niet in je ziet zitten. Als zij het niet in je ziet zitten, dan zul je vast een ander vinden. Als je dit weet en ook weet vast te houden, dan voorkom je dat je wanhopig overkomt. Aandacht en goedkeuring van een vrouw is leuk, maar je hebt het niet nodig. Die houding bedoel ik.

3. Verschijning

Mannen zijn veelal visueel ingesteld en vrouwen meer auditief. Iets met Mars en Venus dus. Uit allerlei studies blijkt dat vrouwen een hogere auditieve en emotionele reactie hebben in sociale situaties. Dus ze zullen niet persé merken dat je flaporen hebt of dat je sixpack goed verpakt is.

Wat hen wel opvalt is je totale uitstraling. Als jij er al uitziet alsof het je niets kan schelen, waarom zou het haar dan wel wat kunnen schelen? Het belangrijkste wat ik je kan meegeven is, dat je het beste kunt zorgen voor kleren die passen bij je lichaamstype.

Als je niet weet hoe jij je het beste kunt kleden, vraag dan een verkoper op de mannen-afdeling. Dat is de reden dat ze er zijn. Ik heb gemerkt dat ze graag hun expertise delen en er lol in hebben om je van top tot teen te kleden.

Vergeet vooral niet dat vrouwen het zien en het niet vergeten!

Dit zijn de drie essentiële kwaliteiten, die je nodig hebt om de vrouw van je dromen te ontmoeten. Een andere – leuke – insteek wordt gegeven in het boek De vijf elementen van liefde.

Hoe vind je ware liefde en een partner die echt bij je past? En hoe kun je je kansen op blijvend geluk in een langdurige relatie vergroten? Het antwoord op deze vragen vind je in de vijf elementen uit de traditionele Chinese wetenschap – Hout, Vuur, Aarde, Metaal en Water -, die corresponderen met persoonlijkheidskenmerken die je in jezelf of een (toekomstige) ware liefde kunt herkennen. Bekijk welk element er bij jou zou passen, of welk element je huidige partner is. De auteurs beschrijven op een luchtige en humorvolle manier hoe de kennis van de traditionele Chinese elementen je meer inzicht kan geven in je leven, het vinden van de ware liefde en je andere relaties.

De Vijf Elementen van Liefde boekinformatie

Boek: De vijf elementen van liefde272 pagina’s
ISBN: 9789401302005
Uitvoering: Softcover
Prijs: €16,95

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.