Kip met Romige Pasta
Heerlijke pasta die snel en makkelijk klaar te maken. Een van onze favorieten.
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
15minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Mix de kruiden en zout (oregano, knoflookpoeder, cayennepeper, uienpoeder, witte peper) goed door elkaar. Maak de kipfilets plat en bestrooi ze met dit kruidenmengsel.
  2. Doe de olijfolie in een pan (wij gebruiken een wok) en bak ze aan elke kant goudbruin. Haal ze uit de pan en laat ze rusten.
  3. Voeg de knoflook en bak deze even. Laat ze niet van kleur veranderen. Voeg de crème fraîche toe. Laat het sudderen gedurende 10 minuten. Roer het zo nu en dan door.
  4. Snij ondertussen de kipfilet in reepjes.
  5. Voeg de peterselie, oregano en reepjes kip toe aan de wok en roer het geheel goed door.
  6. Voeg de gekookte pasta toe aan de wok eventueel met wat pastavocht om het los te maken. Schep alles goed door elkaar.
Notities

Eet smakelijk!