Recept Afdrukken
Mexicaanse kipschotel met rijst
Ovenschotel. Mexicaanse kipschotel met rijst. Heerlijk!
Mexicaanse kipschotel met rijst
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Keuken Mexicaans
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 30 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Mexicaanse kipschotel met rijst
Instructies
Voorbereiding
  1. Ovenschaal invetten, kipfilet, paprika en courgette in stukjes snijden, uit snipperen. Kipfilet kruiden met de seasonmix voor taco's.
Bereiding
  1. Uitje fruiten (eventueel een teentje knoflook, fijngesneden, erbij). De kipfilet toevoegen en dichtschroeien. De kipfilet rondom lichtbruin bakken. Ondertussen kan de mediterraanse rijst klaargemaakt worden. Dan de groenten erbij. Het geheel nog 4 minuten op hoog vuur, al omscheppend, bakken. Dan de maïs toevoegen en even flink omscheppen. Alles overscheppen in de ovenschaal en goed aandrukken. De crème fraiche goed verdelen over het mengsel. De helft van de geraspte kaas er overheen. Vervolgens de tortillachips over het mengsel er overheen. Dan de rest van de geraspte kaas over alles. De ovenschaal gedurende 10 minuten in een oven op 200ºC. De salade klaarmaken, door de sla melange te vermengen met de rauwkostmix en de kruidendressing. Als de kipschotel klaar is, alles direct serveren.
Notities

Eet smakelijk!


0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.