Smithuyserbos, De Zuid, Maartensdijkse Bos en Hilversums Wasmeer

Smithuyserbos, De Zuid, Maartensdijkse Bos en Hilversums Wasmeer

(c) Henk van der Duim

Tja, dan maak je een mooie wandeling door en langs het Smithuyserbos, De Zuid, het Maartensdijkse Bos en het Hilversums Wasmeer en dan is de accu van je telefoon leeg. Dus wat de afstand, de duur, de gemiddelde snelheid en het aantal stappen was is mij een raadsel.

Maar heb jij als nerd dan geen powerbank? Jazeker, en die had ik ook bij mij. Maar dan moet ik wel het juiste kabeltje meenemen anders doetie het niet.

Maar gelukkig had ik wel mijn Nikon Coolpix 4300 meegenomen. Vergeleken met moderne  toestellen is dit een museumstuk, maar het werkt. Dus ik heb iets meer dan 100 foto’s gemaakt. Helaas niets kunnen opzoeken als het gaat om planten tijdens het lopen en daarna had ik er ook geen zin meer in.

Tijdens het lopen heb ik zo nu en dan een acuut geval van inspiratie gehad, dus ik heb de nodige Haikus, gedichten en Tankas opgeschreven. Die zullen allemaal op enig moment op dit blog verschijnen. Je bent gewaarschuwd!

Een volgende keer neem ik mijn teken- en schilderspullen mee. Ik ben benieuwd wat dat gaat opleveren, naast een hernia van het sjouwen.

Ik heb de foto’s naar Google Foto’s geupload en ze daar bewerkt. Eigenlijk alleen de belichting iets aangepast. Maar goed je kunt het resultaat ervan onder dit artikel vinden.

Alle foto’s: (c) Henk van der Duim

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + tien =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.