Mijn boeken

Mijn boekenHet schrijven is voor mij de ideale uitlaadklep. Mijn emoties kan ik kwijt in mijn gedichten en verhalen.

Iets wat ik tot op de dag van vandaag doe. Artikelen, haikus, tankas, ollekebollekes, liedjes en verhalen.

Haiku

Meer en meer ben ik mij gaan bezig houden met het schrijven van een haiku en de Tanka. Daar waar de traditionele haiku zich beperkt tot 5 thema’s (lente, zomer, herfst, winter en nieuwjaar), kun je bij de moderne haiku een breed palet aan thema’s erbij pakken. In mijn geval datgene wat voor mijn voeten valt. Wel probeer ik zoveel mogelijk de Japanse clichés te vermijden. Ik heb gewoon te weinig kennis van deze materie.

Ollekebolleke

Eind 2020 ben ik mij verdiepen in de ollekebolleke. Een versvorm die is geïntroduceerd  door Drs. P. Vooralsnog vind ik deze vorm erg lastig. Vooral ook omdat deze dichtvorm een aantal strenge regels kent.

Boeken

De afgelopen 25 jaar zijn daar ook de zakelijke artikelen bijgekomen. Iets wat ik met veel plezier doe. Dit heeft geresulteerd in het boek Twitter en Personal Branding en een virtueel stapeltje ebooks over LinkedIn, Twitter, Facebook, Online Marketing en Social Media.

Ik ben de auteur van ‘Ideas as Opiates’ en ‘Twitter en Personal Branding’ en een aantal e-books op het gebied van social media.