Kip met Romige Pasta

Prep Tijd | 5 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 1 tl oregano
- 1/2 tl knoflookpoeder
- 1/2 tl cayennepeper
- 1 tl uienpoeder
- 1 tl witte peper
- 1 tl zout
- 2 kipfilets
- 2 el olijfolie
- 400 ml crème fraiche
- 2 el peterselie fijngehakt
- 1 tl oregano
- 3 kop penne
- 2 tenen knoflook fijngehakt
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Mix de kruiden en zout (oregano, knoflookpoeder, cayennepeper, uienpoeder, witte peper) goed door elkaar. Maak de kipfilets plat en bestrooi ze met dit kruidenmengsel.
- Doe de olijfolie in een pan (wij gebruiken een wok) en bak ze aan elke kant goudbruin. Haal ze uit de pan en laat ze rusten.
- Voeg de knoflook en bak deze even. Laat ze niet van kleur veranderen. Voeg de crème fraîche toe. Laat het sudderen gedurende 10 minuten. Roer het zo nu en dan door.
- Snij ondertussen de kipfilet in reepjes.
- Voeg de peterselie, oregano en reepjes kip toe aan de wok en roer het geheel goed door.
- Voeg de gekookte pasta toe aan de wok eventueel met wat pastavocht om het los te maken. Schep alles goed door elkaar.
Notities
Eet smakelijk!
Mogelijk door WP Ultimate Recipe
Plaats een Reactie
Meepraten?Draag gerust bij!