Dromen Durven Doen

Je dromen omzetten in actie is moeilijk, maar met dit boek gaat het je tóch lukken. WaaromBoek: Dromen Durven Doen houden we de meeste veranderingen niet vol? Wat bepaalt 95% van je gedrag (zonder dat je het merkt)? Hoe ontwikkel je met succes nieuwe, effectieve gewoontes? Wat is er nodig om de stap van dromen, naar durven en – uiteindelijk- doen te zetten?

Deze bestseller bevat een test en het werkboek Dromen, durven, doen waardoor je direct aan de slag kunt gaan. Het wordt nu nóg makkelijker om al je dromen te verwezenlijken!

Dr. Ben Tiggelaar (1969) is schrijver, spreker en gedragswetenschapper. Vanaf 2000 veroverde Ben met vijf verschillende boeken de nummer één-positie in de Nederlandse management-toptien. Van dit boek zijn alleen in Nederland al ruim 350.000 exemplaren verkocht. Daarnaast schrijft Ben columns voor NRC Handelsblad.

Dromen Durven Doen boekinformatie

Boek: Dromen Durven Doen160 pagina’s
ISBN: 9789000344772
Uitvoering: Hardcover
Prijs €10,00

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

14 + 9 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.