Een Gelukkige Geest in een Gezond Lichaam

Louise Hay is bekend van vele boeken over het positief veranderen van je gedachten, van Boek: Een Gelukkige Geest in een Gezond Lichaamjezelf te houden en het geloof dat het leven van jou houdt. In haar

nieuwe boek Een gelukkige geest in een gezond lichaam legt de 88-jarige, energieke auteur uit dat bij een positieve levenshouding en houden van jezelf ook een gezonde leefstijl hoort.

In zeven stappen leiden Louise Hay, Ahlea Khadro en Heather Dane je naar een nieuwe kijk op gezondheid met liefde, voeding en gedachten. Ze geven uitleg over het lichaam, ziekten, voedingsstoffen en recepten, en gaan in op de kunst van het luisteren naar en het begrijpen van je lichaam.

In 7 stappen naar een geweldige gezondheid met liefde, voeding en gedachten.  Tweet This!

Ahlea Khadro is de oprichter van een centrum voor optimaal leven en revalidatie door yoga, pilates, meditatie en gezonde voeding. Louise Hay heeft wereldwijd meer dan 50 miljoen boeken verkocht van Je kunt je leven helen (1976). Haar leer gaat vooral uit van positief denken en affirmaties. Heather Dane is schrijfster, onderzoeker en coach, gespecialiseerd op gebied van chronische aandoeningen, verslavingen, eetstoornissen en verstoorde levensbalans.

Een Gelukkige Geest in een Gezond Lichaam boekinformatie

Boek: Een Gelukkige Geest in een Gezond Lichaam384 pagina’s
ISBN: 9789000344666
Uitvoering: Softcover
Prijs €25,99

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

dertien − zes =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.