Het Kokosoliewonder

Wijd en zijd erkend als een van de toonaangevende autoriteiten op het gebied van de Boek: Het kokosoliewondervoordelen van kokosolie, verschaft dr. Bruce Fife actueel onderzoek en cruciale informatie, inclusief de laatste onderzoeken over het verband tussen kokosolie en voordelen met betrekking tot de functie van het hart, het voorkomen van de ziekte van Alzheimer, lichamelijke ontgifting, afvallen en vele andere, belangrijke onderwerpen op het gebied van de gezondheid.

Wanneer het als een voedingssupplement, bij de voedselbereiding of als directe toepassing op de huid of het haar wordt gebruikt, blijkt kokosolie:

  • gewichtsverlies te bevorderen
  • te helpen bij het voorkomen van hart- en vaatziekten, kanker, diabetes, artritis, de ziekte van Alzheimer en vele andere degeneratieve aandoeningen
  • het immuunsysteem te versterken
  • de spijsvertering te verbeteren
  • vroegtijdige veroudering van de huid te voorkomen
  • de huid en het haar mooier te maken

Kokosolie blijkt gewichtsverlies te bevorderen, Het kokosoliewonder.  Tweet This!

Bruce Fife, C.N., N.D. is schrijver, spreker, gediplomeerd voedingsdeskundige en natuurarts. Hij is uitgever en redacteur van de Healthy Ways Newsletter. Hij is voorzitter van het Coconut Research Center, een organisatie die ten doel heeft om zorgverleners en het publiek over de positieve voedingsaspecten van de kokosnoot te onderwijzen. Hij heeft meer dan twintig boeken geschreven. De meesten over kokosvet.

Het Kokosoliewonder boekinformatie

Boek: Het kokosoliewonder296 pagina’s
ISBN: 9789079872732
Uitvoering: Softcover
Prijs €23,50

Voor meer informatie over kokosolie: http://www.coconutresearchcenter.org/

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 2 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.