Sterker dan suiker

Sterker Dan Suiker

Sterker dan Suiker, Sonja Kimpen

Suikerverslaving is wereldwijd bij jong en oud, dik en dun en zelfs bij sportmensen een massaal voorkomende kwaal. Je wordt suikerverslaafd door

onwetendheid en misleidende reclame, vol onwaarheden. Het probleem is helaas sociaal aanvaard én medisch miskend, ondanks het feit dat suiker een ravage in ons lichaam aanricht. Het is de grootste oorzaak van zwaarlijvigheid en van suikerziekte type 2 bij kinderen en volwassenen. Verder is suikerverslaving oorzaak van depressie, humeurigheid, ‘onverklaarbare’ moeheid, stemmingswisselingen, stress, angst, futloosheid en worden de organen erdoor uitgeput. Suikerverslaving heeft niets te maken met te weinig wilskracht, maar alles met verslaving na een bepaalde graad van consumptie.

Suiker wordt door ondoordacht gebruik sterker dan je karakter! In Sterker dan suiker wordt een strategie beschreven om jezelf weer suikervrij te maken, waardoor je stofwisseling en hormonen opnieuw hun fantastische werk kunnen doen en jij terug fit en energiek wordt. Het hunkeren naar suiker is dan verleden tijd. Dit boek verklaart hoe jij stap voor stap afhankelijk bent geworden van suiker, maar geeft je ook een duidelijk en haalbaar stappenplan om in 21 dagen deze uitputtende gewoonte te doorbreken. En dan ben jij… voor altijd Sterker dan suiker. Sonja vertelt openhartig over haar verregaande suikerverslaving die ze vele jaren geleden overwonnen heeft.

Bevrijd jezelf van je suikerverslaving.  Tweet This!

Reeds 7 jaar geleden was Sonja pionier in een oplossing bieden aan duizenden mensen die dagelijks vochten tegen hun suikerverslaving. Haar werk is nu actueler dan ooit. Zij weet eenvoud in complexiteit te brengen en vooral pragmatische oplossingen in plaats van een ideale fanatieke levensstijl te promoten.

Sterker dan Suiker boekinformatie

Sterker Dan SuikerISBN: 9789082273717
Uitvoering: Softcover
Prijs €23,00

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × drie =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.