Raadsels rond parachute met hamster

HENGELO –  Een hamster is zondagavond in de Zonstraat in Hengelo letterlijk uit de lucht Hamsterkomen vallen. Het jonge dier zat verpakt in een balletje en hing onder een miniparachute.

Spelende kinderen waarschuwden hun ouders, die de politie inschakelde. „Medewerkers van de Dierenambulance hebben zich over de hamster ontfermd. Hij maakt het goed”, meldde een politievoorlichtster maandag. De politie heeft een buurtonderzoek ingesteld, maar dat leverde niets op.

via de Telegraaf.

Het wordt steeds gekker. In Juli 2007 werd er melding gemaakt van Eekhoorns die opgepakt waren bij de Iraanse grens. Deze werden verdacht van spionage. Zou het kunnen zijn dat de Iraniërs hiervan geleerd hebben en een jarenlang trainingsprogramma hebben uitgevoerd met hamsters?

hamstersZouden zij erachter gekomen zijn dat de bewuste Eekhoorns door Nederland zijn getraind? Is dit een vorm van vergelding?

Er wordt helaas geen melding gemaakt van wat er in het balletje zit. Waarschijnlijk is dit in het diepste geheim naar de AIVD gebracht, zodat zij kunnen achterhalen over welke technieken de Iraniërs beschikken.

Enig speurwerk levert in ieder geval de informatie op dat deze hamster hoogstwaarschijnlijk alleen opereert. In vijandelijk gebied gedropt en daar de acties uitvoeren die noodzakelijk zijn. Het geluid van de parachute zal de kinderen hebben doen opschrikken en die hebben – gelukkig – de autoriteiten gewaarschuwd. Ik ben benieuwd met welke briljante tegenzet onze overheid komt. Dit kunnen én mogen wij niet accepteren!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 1 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.