Eating for Beauty

Eating for Beauty – Nederlandse Editie

Dit full-color boek is een van de beste boeken over gezondheid in combinatie met vers Eating for Beautyvoedsel ooit verschenen en bevat meer dan 100 Kirliaanse foto’s.

Zoals de auteur het verwoordt:

‘Jezelf goed voeden is een kunst. Het is een kunstvorm. Iedere hap is een penseelstreek. Iedere keer dat je slikt, voeg je een nieuwe kleur toe. Iedere maaltijd is een wolk of een boom of een bloem: een deel van het schilderij dat jij wordt. Jij wordt een alsmaar aantrekkelijker kunstwerk. Jij bent een kunstwerk in uitvoering’.

Auteur David Wolfe, een van de meest vooraanstaande Amerikaanse voedingsexperts, beschrijft in Eating for Beauty hoe je je lichaam kunt reinigen, voeden en mooier maken door de gunstige uitwerking van een voedingspatroon gebaseerd op vers voedsel.

Je kunt de lessen in dit boek toepassen om je uiterlijk, vitaliteit en gezondheid te verbeteren. Schoonheid is de universele taal. Of het nu gaat over huidverzorging, een voedingspatroon op basis van vers voedsel, vitale energie of een ander facet van gezond leven, David Wolfe is de autoriteit.

Inhoud van het boek:

Les 1: Kosmische schoonheid

Les 2: Schoonheidsvoeding

Les 3: De zuur-basetheorie eenvoudig uitgelegd

Les 4: De drie voedselgroepen

Les 5: Elementen van Het Schoonheidsdieet

Les 6: Ontgifting en transformatie

Les 7: Alchemistische schoonheidsgeheimen

Les 8: Schoonheidsbevorderende voeding

Les 9: Het Schoonheidsdieet

Les 10: Schoonheidsrecepten

Les 11: Lichamelijke schoonheid

Les 12: Yoga en schoonheidsslaap

Les 13: De psychologie achter een schoonheidsbewustzijn

Over de auteur:

David Wolfe wordt beschouwd als ’s werelds top-autoriteit op het gebied van (natuurlijke) gezondheid, voeding, kruiden, raw food en organische superfoods. David Wolfe heeft een masters degree in de voedingsleer en is toonaangevend met zijn visie, missie, coaching en bedrijf. David heeft ruim 15 jaar ervaring en kennis van de werking, de chemie, en de core mechanica van het menselijk lichaam; hoe het lichaam wordt beïnvloed door de moderne stressoren van de snelle, overbelaste en onevenwichtige levensstijl van vandaag, wat letterlijk een ‘killer’ is voor onze schoonheid, gezondheid en een lang leven.

Een van de beste boeken over gezondheid in combinatie met vers voedsel.  Tweet This!

Klik hier om het boek bij Succesboeken.nl te bestellen.

Eating for Beauty boekinformatie

Eating for Beauty200 pagina’s
ISBN: 9789079872374
Uitvoering: Softcover
Prijs €25,50

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vijf + 5 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.