Het Stappenplan

Voor een gezondheidsbevorderend voedingspatroon

Informatie over voeding is interessant. Kennis over voeding is bijzonder handig. Tenslotte Het Stappenplanis voeding onze brandstof. En als de brandstof niet honderd procent optimaal is of vervuild, dan kunnen wij ook niet optimaal functioneren. Echter informatie en kennis alleen over voeding zijn vaak niet voldoende om de omslag te maken naar een gezonder voedingspatroon. Het is namelijk geen eenvoudige zaak om een ingesleten voedingspatroon aan te passen aan een gezonder patroon. Wat kunnen we daaraan doen? Dat is de drijfveer geweest tot het maken van dit boek, waarbij Birgit de Heij een praktisch stappenplan heeft ontwikkeld.

Het doel van dit stappenplan is om gefaseerd over te gaan op een orthomoleculaire manier van eten. Dat is een celopbouwende voedingsvisie waarbij gekeken wordt welke voeding de cellen nodig hebben om optimaal te functioneren. De voeding die daar bij te pas komt, stookt vaak niet met de huidige Westerse gewoonten. Een verandering is dus nodig! Maar om direct van A naar Z te gaan is een (te) zware klus. Vandaar een gefaseerd stappenplan waarbij ieder zelf ook nog kan bepalen tot hoever hij of zij gaat, want halverwege levert het gelukkig al gezondheidsvoordelen op.

Dit is dus geen kookboek maar een praktische handleiding om tot een gezonder voedingspatroon te komen.

Het stappenplan voor een gezondheidsbevorderend voedingspatroon.  Tweet This!

Klik hier om het boek bij Succesboeken.nl te bestellen.

Het Stappenplan boekinformatie

Het Stappenplan96 pagina’s
ISBN: 9789057871856
Uitvoering: Softcover
Prijs €9,90

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

13 − zeven =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.