Radicale Remissie

De negen speerpunten die een groot verschil kunnen maken

Het boek over Radicale Remissie beschrijft onderzoeken en mensen die middels negen Radicale Remissiespeerpunten een radicale remissie van hun kanker teweeg hebben gebracht.

Na een wereldwijd onderzoek naar meer dan duizend gevallen van radicale remissie – mensen die na een diagnose van een ernstige of zelfs terminale kanker volledig genezen zijn – geeft dr. Kelly Turner, psychotherapeut en onderzoeker gespecialiseerd in de integratieve oncologie, in dit boek de resultaten van dit onderzoek.

Het eindresultaat van dit onderzoek bevat de verbazingwekkende inzichten van de negen speerpunten, die dr. Turner bij nagenoeg iedere overlevende met een radicale remissie, die ze heeft bestudeerd, heeft aangetroffen en een uitleg van hoe de lezer deze leefregels zelf kan toepassen.

Radicale-remissie-overlevers vertellen hun verhaal, waarbij actiepunten aan het einde van ieder hoofdstuk de lezer op weg helpen. Dit boek opent onze ogen voor wat mogelijk is op het gebied van blijvende genezing, van radicale remissie.

Dit boek is een must voor:

  • Mensen met kanker die met reguliere zorg behandeld worden (chemotherapie, operatie en/of bestraling).
  • Mensen met kanker die na de reguliere zorg naar huis zijn gestuurd om te sterven.
  • Mensen met kanker die van reguliere zorg afzien.
  • Mensen met kanker die in remissie zijn en willen voorkomen dat de kanker terugkomt.
  • Mensen zonder kanker die willen voorkomen dat ze kanker krijgen.

Dit boek toont aan dat het mogelijk is om zelf voor een ‘spontane genezing’, een radicale remissie, te zorgen en je kanker te laten verdwijnen en te voorkomen dat die terugkomt, of te voorkomen dat je überhaupt kanker krijgt.

“Ik hoop dat kankerpatiënten en hun dierbaren door dit boek met ware verhalen over genezingen worden geïnspireerd, net zoals ik geïnspireerd raakte toen ik mijn eerste geval van radicale remissie ontdekte. Ik hoop dat ze, door het feit dat sommige mensen tegen alle verwachtingen in wél van kanker herstellen, bemoedigd worden.”
Dr. Kelly A. Turner

De negen speerpunten die een groot verschil kunnen maken.  Tweet This!

Klik hier om het boek bij Succesboeken.nl te bestellen.

Radicale Remissie boekinformatie

Radicale Remissie336 pagina’s
ISBN: 9789079872855
Uitvoering: Softcover
Prijs €23,50

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien + acht =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.