Slaapyoga

Stil liggen, luisteren en ontspannen

Het is écht mogelijk, van futloos naar herboren. Met slaapyoga sta je met een energiek lijf slaapyogaen helder hoofd weer op. Auteurs

Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen hebben de traditionele oosterse methode yoga nidra gemoderniseerd tot een korte, voor iedereen toegankelijke versie. Met één doel voor ogen: relaxen is een mensenrecht!

Naast informatie over de positieve effecten van slaapyoga, zoals meer ontspanning en een betere nachtrust, bevat het boek inzichten over hoe we in het drukke dagelijkse leven pauzes kunnen inlassen en ons kunnen opladen. Daarnaast geeft Slaapyoga: stil liggen, luisteren en ontspannen antwoorden op vragen die het schrijversduo in de praktijk zijn tegengekomen.

Inclusief cd met een eenvoudige elf minuten beoefening met het effect van circa drie uur slaap. Ga liggen en luister om van top tot teen spanningen los te laten. Slaapyoga is simpel en doeltreffend, voor ieder moment van de dag!

Zelfbewustwordingsauteurs Fidessa Docters van Leeuwen en Kirstin Hanssen van Lightstyle Creations willen in alle aspecten van hun leven ‘licht geven’: van liefde tot voeding en van persoonlijke groei tot werk. Naast het schrijven geven ze meditatie- en mindfulness sessies aan particulieren en het bedrijfsleven.

Eerder verschenen bij BBNC uitgevers hun titels Lichter leven, Zoete Zin en Ik Heb Me Lief En Alles Om Me Heen.

Met slaapyoga sta je met een energiek lijf en helder hoofd weer op.  Tweet This!

Slaapyoga boekinformatie

slaapyogaISBN:9789045318837
Uitvoering: Softcover
Prijs €12,99

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twee =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.