Natuurlijk Samen Koken

De Gezonde Eter

Dit fraai vormgegeven kookboek is het resultaat van een intensieve samenwerking van 18 Natuurlijk samen kokenkookliefhebsters – ja, allemaal vrouwen -, die elkaar via Facebook leerden kennen en een ding met elkaar gemeen hebben: ze koken met natuurlijke ingrediënten en biologische producten.

Initiatiefnemer van het project Irene Lelieveld, van wie al een aantal boeken is gepubliceerd over voeding en lichaamsverzorging, vormde het Team Natuurlijk Samen Koken.

Een jaar lang is gewerkt aan de samenstelling van dit uitdagende kookboek. Uitgangspunt was dat de recepten vrij waren van tarwe, koemelk, geraffineerde suiker en E-nummers, maar bovenal lekker en gezond zouden zijn.

Dit gebonden boek is groot van formaat en kent een aantal thema’s, waarvoor het Team recepten samenstelde. Alle recepten zijn voorzien van mooie en duidelijke foto’s, waar het kookplezier van afspat.

koken met natuurlijke ingrediënten en biologische producten.  Tweet This!

Natuurlijk Samen Koken boekinformatie

Natuurlijk samen kokenISBN:9789038924922
Uitvoering: Hardcover
Prijs €24,95

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 × vijf =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.