Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging

Ontdek de genezende kracht van de natuur in jezelf

Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging

Gezondheid en Verjonging | Andreas Moritz

576 pagina’s met gezondheidsadviezen van een van de beste experts ter wereld op gezondheidsgebied is wat dit boek je geeft.

In tegenstelling tot wat de reguliere geneeskunde en veel gezondheidsmythen ons willen laten geloven is hier een boek, dat eindelijk bewijst dat een goede gezondheid gemakkelijk bereikt kan worden.

Gezond zijn is iets dat van nature bij je hoort, ondanks je huidige gezondheidstoestand. In deze nieuwe, uitgebreide uitgave van Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging, onthult bestsellerauteur Andreas Moritz de meest voorkomende, maar zelden herkende oorzaken van ziekte en veroudering.

Hij biedt krachtige en bewezen methoden om de oorzaken van ziekten weg te nemen en een stralende gezondheid te bereiken, ongeacht je leeftijd. Terwijl de meeste artsen alleen maar proberen ziekte te bestrijden of te onderdrukken – wat meer doden veroorzaakt dan kanker of hartkwalen – weten ze te weinig van de werking van lichaam en geest om iemand werkelijk te kunnen helpen.

Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging is gebaseerd op 35 jaar werk en onderzoek in de gezondheidszorg en op waardevolle ervaringen met duizenden mensen over de hele wereld. Het onthult je alles dat je moet weten om gebruik te kunnen maken van de geneeskracht van de natuur.Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging geeft je een dieper inzicht en perspectief, dat je letterlijk de controle over je lichaam en geest teruggeeft. Je krijgt de beschikking over weinig bekende, eeuwenoude geheimen, die al duizenden jaren met succes worden toegepast en je ontdekt:

  • dat talrijke artsen, verpleegkundigen, patiënten en anderen, die bewust met hun gezondheid bezig zijn, goede redenen hebben om dit boek ‘de Bijbel voor een goede gezondheid’ te noemen;
  • nieuwe geheimen, die zijn onderzocht door toonaangevende autoriteiten van overal ter wereld, zowel in de reguliere als in de complementaire geneeskunde;
  • de geheimen die steeds weer gewerkt hebben voor de talloze mensen die Andreas Moritz gedurende meer dan 35 jaar in zijn eigen praktijk heeft geholpen hun gezondheid terug te krijgen;
  • dat je je jonger en meer in balans zult voelen vanaf het eerste moment dat je dit boek opendoet.

‘Tijdloze geheimen’ is geschreven in begrijpelijk Nederlands, met duidelijke instructies wat je moet doen; je hoeft nooit ergens naar te raden. Je krijgt een grote hoeveelheid nieuwe tips, die je absoluut zullen helpen je meest waardevolle bezit, je gezondheid, te behouden of terug te krijgen. Waarom probeer je Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging niet uit? Het zou weleens de meest complete gezondheidsgids kunnen zijn, die je ooit gelezen hebt en die je leven totaal zou kunnen veranderen.

Gezond zijn is iets dat van nature bij je hoort, ondanks je huidige gezondheidstoestand.  Tweet This!

Tijdloze geheimen van gezondheid en verjonging boekinformatie

Tijdloze geheimen van gezondheid en verjongingISBN: 9789079872794
576 pagina’s
Uitvoering: Hardcover
Prijs €51,00

Henkvanderduim.nl maakt geregeld een keuze uit boeken die interessant voor de bezoekers van deze website kunnen zijn. Als u een boek bestelt, ontvangt Henkvanderduim.nl een gedeelte van de verkoopprijs.

Bron: Succesboeken.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

20 − 7 =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.