Muziekverzameling

Bij het plaatsen van de vorige post, het album waar muziek van Zero V en DJ PulseID in de remix is gegooid, vroeg ik mij opeens af: hoeveel albums/EPs heb ik nou eigenlijk gemaakt. Hoe groot is die specifieke muziekverzameling nu eigenlijk?

Wat dan ook meteen weer een mooi excuus is om orde in de chaos te scheppen. Overal en nergens was de muziek te vinden. Nu mooi op de NAS gezet, zodat het eenvoudig af te spelen is.

muziekverzameling

(c) Henk van der Duim | Henkie’s releases

Hierboven een overzicht van alle muziek waar ik bij betrokken ben geweest. Dat laatste is dan wel weer een understatement. ‘Betrokken geweest’ betekent in dit geval voor het grootste deel verantwoordelijk voor het lawaai.

45 releases zitten er in deze muziekverzameling. Allemaal te vinden in het menu onder het kopje Mijn Muziek.

Het label waar het meeste is uitgebracht is er niet meer (zo zonde…), maar inmiddels zijn er een aantal verzamelaars (best of’s) bij Tanzmusic uitgebracht.

Gaat er ooit nog eens wat nieuws komen? Vast wel! Wanneer? Geen flauw idee. Zo nu en dan piel ik wat met muziek, zonder direct tot iets heel concreets te komen. Dat is afwachten dus en wordt ongetwijfeld vervolgd.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

2 × vier =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.