Pak een derde van de paprika’s, rode ui en knoflook en leg dit tegen de vouw aan op het bakpapier.
Druppel er een eetlepel olie overheen en voeg zout en peper naar smaak toe.
Leg een stuk kipfilet op de paprika’s. Strooi er een theelepel taco seasoning overheen. Voeg zout en peper naar smaak toe. Schep er drie eetlepels salsa saus overheen (verdeel dit over de kip). Schep op er als laatste een eetlepel geraspte oude kaas overheen.
Vouw het bakpapier over de kip fajita en maak er een pakketje van door de randen samen te vouwen.
Bak de kip fajita gedurende 25 – 30 minuten in de oven.
Eet smakelijk.
Zelfgemaakte friet
Schil en was de aardappelen.
Aardappelen in lengte in plakken van 1 cm snijden. Ik gebruik een frietsnijder. Doe alle frieten en zout in een kom. Voeg zoveel water toe dat de frieten net onder water staan. Laat dit zo’n 20 – 30 minuten staan.
Giet de frieten af en laat het uitlekken in een vergiet. Leg een theedoek op het aanrecht. Hierop ga je de frieten uitspreiden, met een andere theedoek dep je de frieten goed droog.
In de frituur de olie verhitten tot 150 graden. Doe hier een kwart van de frieten in en laat ze gaar worden in ca. 4 minuten. De frieten in het vergiet doen en laten uitlekken. Op dezelfde manier de rest ook klaar maken.
Het afbakken: frituur olie verhitten tot ca 180 graden. Een kwart van de voorgebakken frieten in de olie doen en in ca. 3 minuten goudbruin bakken. De frieten in het vergiet doen en laten uitlekken. Op dezelfde manier doe je de rest van de voorgebakken frieten.