Paginaverslagen die je misschien leuk vindt

Waar ik mij wel eens over verbaas is de angst dat Facebook alles van ons schijnt te weten. Nu ben ik niet zo bangelijk aangelegd, maar als ik het met mijn vrouw gehad heb over de katten van de buurvrouw, zie ik toch al vrij snel advertenties van kattenvoer in de timeline van Facebook verschijnen, terwijl op dat moment de telefoon naast mij lag en ik niet op Facebook zat. Maar daarvan bang worden: nee.

Maar wat mij wel beangstigd is dat Facebook blijkbaar mijn diepste verlangen zomaar weet te ontfutselen en open en bloot weet aan te bieden.

Daar wordt ik dus wel bang van. Dat Facebook er op de een of andere manier is achtergekomen dat ik graag vollere lippen wil. Niet permanent, nee dat niet, maar tijdelijk.

Paginaverslagen die je misschien leuk vindt

bron: Facebook

Alles doe ik eraan om mijn diepste verlangen te verbergen. Ik praat er niet over, ik Google er niet op, ik heb de camera van mijn laptop en smartphone afgeschermd, ik zoek niet op Facebook naar ’tijdelijke vollere lippen’ en toch – op zomaar een maandagavond in augustus – laat Facebook even weten dat ze het weten.

Nu zie ik ook wel dat Facebook net doet alsof het zelf nog enige twijfel heeft ‘Paginaverslagen die je misschien leuk vindt’, maar toch!

Waarom zou ik vollere lippen willen? Ben ik niet tevreden met hoe mijn lippen nu zijn? Als ik Facebook moet geloven, soms wel en soms niet. Zelfs mijn vrouw is hier niet van op de hoogte (dat zal nu dus wel snel veranderen).

Het kan zomaar een hele nieuwe dimensie aan onze relatie toevoegen. Ze tenslotte altijd gezoend met de lippen die ik van moeder natuur heb meegekregen.

Aangezien het nu toch in de openheid is gegooid, kan ik er net zo goed aan toegeven. Dus hop naar de bewuste pagina gegaan. En dan valt het mij weer tegen van Facebook, eerst pontificaal aangeven dat je mijn diepste verlangen kent, maar aangekomen op de pagina scroll ik mijzelf eerst kramp in vingers voordat ik bij de bewuste post aangekomen ben.

Gelukkig geen injecties of ander getrut aan je lijf, maar een licht hydraterende balsem die je op de lippen doet. Kijk dat spreekt mij aan. Binnen 3 minuten heb je vollere lippen. Hoe lang ze dan voller zijn staat er dan weer niet bij. Wat is tijdelijk in dit geval?

Hmmm, dan maar niet. Gelukkig is Facebook er niet van op de hoogte dat Modern Talking een guilty pleasure van mij is.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + twintig =

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.