Cajun Kip met Romige Pasta
Cajun kip met romige pasta is een heerlijke maaltijd. Sappige kip met cajun kruiden die geserveerd wordt op een bedje van romige pasta gevuld met lekkere groente. Je vindt meteen een recept om je eigen cajun kruiden te maken. Wel zo makkelijk.
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Porties Prep Tijd
2personen 5minuten
Kook Tijd
20minuten
Ingrediënten
Cajun kip met romige pasta
Instructies
Cajun kip met romige pasta
  1. Wrijf de 2 stukken kipfilet in met 1 theelepel cajun kruiden. Maak ondertussen de pasta conform de instructies klaar.
  2. Verhit een pan – ik gebruik een wok – met de olijfolie erin. Voeg de kipfilets toe en bak deze rondom bruin. Laat ze daarna nog zo’n 5-7 per kant op een laag vuur lekker gaar worden. Haal de kip uit de wok en leg ze te rusten.
  3. Doe in de wok opnieuw 2 eetlepels olijfolie en voeg de paprika’s, ui, knoflook, champignons en gember toe. Kook totdat de groente gaar zijn. Strooi de andere 2 theelepels cajun kruiden hierover.
  4. Voeg de crème fraîche toe en laat dit lekker sudderen, totdat de saus dikker wordt. Voeg tevens de Penne toe. Schep alles goed door elkaar.
  5. Snij de kipfilet in repen.
  6. Voeg de repen kipfilet toe aan de wok. Leg het bovenop de pasta. Je kunt het meteen serveren.
Cajun kruiden
  1. Voeg alle kruiden bij elkaar en meng ze goed.
Notities

Eet smakelijk!