Spinazie ovenschotel met kip en rösti
Een overheerlijke spinazie ovenschotel met kip en rösti. Makkelijk klaar te maken.
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
40minuten
Porties Prep Tijd
4personen 5minuten
Kook Tijd
40minuten
Ingrediënten
Instructies
  1. Was de verse spinazie goed en laat uitlekken. Verwarm de over voor op 200º. Snij de kipfilets in blokjes en bak deze in de olie tot ze gaar en lichtgekleurd zijn. Snij het sjalotje en de knoflook fijn. Voeg dit bij de kip. Bak heel even mee. Op smaak brengen met zout en peper. Klop het ei los. Meng dit met de room door de spinazie en voeg hieraan nog wat zout, peper, 1 eetlepel paneermeel en de nootmuskaat toe. Doe de kip in een ovenschotel, hierboven de spinazie en daarop de rösti. Bestrooi het geheel met de geraspte kaas. Zet de schaal zo’n 25-30 minuten in de oven. Het gerecht moet lichtbruin gekleurd zijn.
Notities

Eet smakelijk!