Recept Afdrukken
Knoflook-biefstuk met broccoli en noodles
Smakelijk recept en in 20 minuten klaar. Knoflook-biefstuk met broccoli, wortel, paprika en noodles. De saus geeft een lekkere smaak in deze simpele maaltijd.
Knoflook biefstuk broccoli en noodles - op het bord
Maaltijd Maaltijd, Wokgerecht
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Maaltijd, Wokgerecht
Prep Tijd 5 minuten
Kook Tijd 15 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Knoflook biefstuk broccoli en noodles - op het bord
Instructies
  1. Breng ruim water aan de kook in 2 pannen. Voor de noodles en de broccoli. Kook de noodels conform de instructies op de verpakking. De broccoli mag je 5 minuten in kokend water gaar laten worden.
    Knoflook biefstuk broccoli en noodles - voorbereiding
  2. Terwijl de noodles en broccoli aan de kook zijn, doe je de olijfolie in de wok en bak je de biefstuk reepjes. Dat doe je totdat ze niet meer rood zijn. Dan voeg je de knoflook, wortel en paprika toe. Bak dit nog even mee.
    Knoflook Biefstuk Broccoli en noodles - biefstukreepjes paprika en knoflook in de wok
  3. In een kom doe je de bruine suiker, soja saus, hoisin saus, sesam olie, gember, chilipoeder en peper. Dit roer je goed door elkaar.
    Knoflook biefstuk broccoli en noodles - de saus
  4. Voeg de broccoli toe aan de wok.
    Knoflook biefstuk broccoli en noodles - broccoli in de wok
  5. De noodles en de saus voeg je ook toe. Schep alles goed door elkaar.
    Knoflook biefstuk broccoli en noodles - op het bord
Notities

Eet smakelijk!

Mogelijk door WP Ultimate Recipe
Hotdog á la Rose

Recept Afdrukken
Hotdog á la Rose
Heerlijk hotdog recept. Met lekker veel kruiden.
Hotdog á la Rose
Maaltijd Snacks
Keuken Indisch
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Maaltijd Snacks
Keuken Indisch
Prep Tijd 10 minuten
Kook Tijd 20 minuten
Porties
personen
Ingrediënten
Hotdog á la Rose
Instructies
  1. Verhit de olijfolie totdat de rook er vanaf komt. Voeg de ui, knoflook, gember en wortelen toe. Voeg naar smaak zout en peper toe. Laat dit 5 minuten z'n gang gaan, totdat de uien een beetje bruin worden langs de randen. Voeg de kurkuma, garam masala en spaanse paprika toe. Meng het goed gedurende 20 seconden. Voeg de tomaten en ketchup toe. Voeg de 400 gr gesneden hotdog toe, meng het geheel goed. Als het te droog wordt, voeg dan beetje water toe. Laat de pan met het deksel erop, op een matig vuur 15 minuten garen. Als het klaar is meng dan de koriander door het geheel en serveer met een pita-broodje.
Notities

Eet smakelijk!

Mogelijk door WP Ultimate Recipe